Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/isakcoachingogterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4783
Om NLP | Isak Coaching og Terapi

Om NLP

NLP – neuro lingquistisk programming

Coaching har i de senere år fået en højtstående plads for mennesker, der ønsker at komme i balance, udvikle deres personlige handlekapacitet, realisere og nå deres mål og blive afklaret i forhold til livsretning, privatliv og karriere.

Kører du mentalt i ring, føler du, at du sidder fast og ikke kommer videre, har du svært ved at begå dig i bestemte relationer privat og på jobbet, ønsker du at kaste dig ud i noget nyt, men tvivler, er du sårbar, stressramt, ønsker du forandring nu? NLP COACHING LINK

NLP coaching v. Ingelise Isak

Jeg arbejder procesorienteret, i et systemisk perspektiv med avancererede NLP Coachingmetoder, personlig og strategisk modelling, kognitive terapeutiske forandringsteknikker og Enneagrammet som et stærkt udviklingsværktøj. Med Enneagrammet som ét af mine udviklingsværktøjer får du dyb indsigt i din egen personlighedstype og i andres. Du får derved unikke kommunikationsredskaber til din væren og ageren i relationer både privat og på jobbet.

Gennem arbejdet med selvobservation, selvindsigt, selverkendelse og selvudviklende strategier får du hjælp til at iscenesætte dine mål, italesætte og overvinde dine forhindringer, iværksætte, booste dit selvværd, og du får fastholdelsesstrategier, så du kan vedholde din positive udvikling.
NLP COACHING LINK

Hvorfor

NLP COACHING, fordi du ønsker

 • Er stressramt
 • Lider af ensomhed – mismod – tristhed
 • Er udsat for voksenmobning
 • Har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet
 • Er fastlåst i karriere og arbejdsliv
 • Har udfordringer i privatliv, parforhold
 • Skal tage en vigtig beslutning i dit liv, om job, uddannelse, familie
 • Ønsker livsstilsændringer – rygestop – vægttab – motionsmotivation
 • Har for mange bekymringer, ængstelse, tankemylder, tvivl på dig selv
 • Ønsker mere beslutnings- og handlekraft
 • Vil være bedre til at kommunikere og agere i sociale- og arbejdsrelaterede relationer

Hvad er NLP

NLP kom til verden i Californien i 1970’erne som resultat af et projekt, startet af sprogforskeren John Grinder og psykologen Richard Bandler.

NLP står for ”Neuro Linguistic Programming”, og Richard Bandler definerer NLP sådan:
“NLP is an attitude and a methodology that leaves behind a trail of techniques

Modelling – Systematisk modellering

Med NLP kan du “modellere” et hvilket som helst felt og tilegne dig færdigheder, der skaber succes og positive forandringer på et bestemt område, enkelt og hurtigt.

Navnet NLP refererer til hele det menneskelige nerve- og sansesystem (Neuro), de verbale og non-verbale sprogprocesser vi aktiverer i vores kommunikation (Lingvistik), og evnen til at strukturere vore neurologiske og sproglige systemer (Programmering) til at opnå de resultater, vi ønsker.

Kort fortalt handler NLP derfor om at ”programmere sig selv til succes” – hvad du så vil lægge i det.
Sund fornuft i system
Nogle kalder det også ”Sund fornuft sat i system”, fordi NLP netop er essensen af den specifikke adfærd, som eksperter udviser, når de skaber succesrige resultater inden for deres ekspertisefelt.
Eksperter, som skaber ekstraordinære, gode og positive resultater i deres arbejde, f.eks. inden for familievejledning, psykiatri, kommunikation, coaching, salg og ledelse.

Kilde: NLP Foreningen

Ønsker du en samtale eller yderligere information?

Så brug kontaktformularen herunder, eller ring på 50 52 53 63

Henvendelserne er selvfølgelig uforpligtende