Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/isakcoachingogterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4783
Tinnitusterapi | Isak Coaching og Terapi

Tinnitusterapi

CBTT Cognitive Behavioral Tinnitus Therapy

Kognitiv adfærdsterapi for tinnitusramte

Terapi- og Coachingforløbet henvender sig til dig, der har tinnitus i en sådan grad, at det påvirker din hverdag og din livskvalitet negativt, hvor det har konsekvenser i forhold til din trivsel, dit arbejde/studie og socialliv.

Tinnitus kan udløse mange tanker og bekymringer og give stærke følelsesmæssige reaktioner, som irritation, vrede, ængstelse og bekymringer, isolation, træthed, modløshed, lav tolerance og ensomhed.

Kognitiv adfærdsterapi er en af de bedste behandlingsmetoder ved Tinnitus. Med et CBTT forløb reduceres oplevelsen af de fysiske/psykiske følgevirkninger. Du får fjernet din ængstelse, du får reduceret stress, får bedre trivsel, øget selvværd og får genskabt en god trivselsbalance mellem dig, dine relationer, dit arbejde/studie og dit familieliv.

At arbejde psykoedukativt med tinnitus er en proces der sker over tid, og jeg anbefaler et forløb over 6 – 12 uger, med 7 individuelle tinnitus terapisessions.

Et økonomisk og godt alternativ til individuel terapi er mit Tinnitus gruppeterapeutiske forløb, som er for dig der gerne vil dele viden og sparring med andre. Tinnitus gruppeterapeutisk forløb.

Hvor

Coaching og terapi foregår i min klinik:

ISAK COACHING OG TERAPI

Rosenørnsgade 6D, 2. sal

8900 Randers C

 

Coaching- og terapisessions kan efter aftale foregå på din arbejdsplads, i dit jobcenter/kommune, eller via Skype. Ved skypesessions vil minimum første og sidste samtale dog altid være ved personligt fremmøde i min klinik.

Indhold

 • 7 samtaler á 1 times varighed – individuelt forløb
  Tinnitusterapi
  Viden
  Søvn- og relaxprogram
  Stressreduktion
  Afspænding – Meditation – Mindfulness
  Hjemmeøvelser
  Vejledning

Pris

Kr. 5.570,0 inkl. 7 Tinnitusterapisamtaler, vejledning- og øvematerialer, bog om Tinnitus

Før du deltager i CBTT forløb ved ISAK Coaching og Terapi, skal du være undersøgt af ørelæge.

Ønsker du en samtale eller yderligere information?

Så brug kontaktformularen herunder, eller ring på 50 52 53 63

Henvendelserne er selvfølgelig uforpligtende